Депутатът от ПГ на Продължаваме промяната Георги Гвоздейков напуска парламента. Това става

...
Депутатът от ПГ на Продължаваме промяната Георги Гвоздейков напуска парламента. Това става
Коментари Харесай

Обрат! Човек на Петков напуска парламента

Депутатът от ПГ на " Продължаваме промяната "  Георги Гвоздейков напуска Народното събрание. Това излиза наяве от оповестената седмична проектопрограма на Народното събрание, съобщи dariknews.

Искането за освобождението му е заложено като точка номер едно за сряда. Напускането идва единствено няколко седмици, откакто името на народния представител бе замесено в интрига от партия " Възраждане ".

Преди 10 дни от политическа мощ оповестиха, че Гвоздейков се е явил на конкурс за Директор на Дирекция „ Летателни стандарти “ и го е спечелил съгласно тях без да има нужната подготовка за поста.

Според информация от източници на партията, в границите на един ден той е бил назначен на съответната служба до момента в който е депутат, след което стартира да употребява неплатен отпуск, с цел да резервира мястото си като шеф, до момента в който е народен представител. 

От ПП изрично отхвърлиха тази информация.

" Георги Гвоздейков в никакъв случай не е назначаван за шеф в Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “, което можем да потвърдим и със фотография от трудовата му брошура. Нещо повече, депутат няма по какъв начин да заема такава служба съгласно Закона за държавния чиновник ", декларират от Политическа партия в тази връзка. Оттам показаха също, че Гвоздейков се явява на конкурс, който е разгласен още преди предизборната акция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР